Kar zračiš to privlačiš ...

Dostikrat slišim vprašanje ''zakaj sem magnet za napačne ljudi?''. In vedno odgovorim ''kar zračiš to privlačiš''. In ne odstopam od takšnega ''stava''. Prvo, kar moraš spremeniti je, da prenehaš s samozavračanjem.

Samozavračanja je vedno več, pa čeprav je najbolj nezaželen gost v našem življenju. Enako je z ne sprejemanjem. Če ga z leti ne zatremo, se le to stopnjuje. Kaj želim povedati? Bodi svoj/a. Definitivno nas vseh žensk ne privlačijo isti moški. To je dejstvo, ampak zakaj za vraga vsi sledite istemu vzorcu. (Moški!) Zakaj za vraga se ne odrečete rdečim patikam, zavihanim hlačnicam, ki razkazujejo vaše (do mm natančno) pobrite noge? Zakaj se ne odrečete vzorcu moške starlete? Zakaj si ne dovolite biti to kar ste? Zakaj podlegate večini?

Gluma ne privlači, gluma odbija. Še obstajamo ženske, katerim ni mar koliko imate pod palcem, kako ste oblečeni in kaj vse lahko sebi in partnerki nudite. Še vedno obstajamo ženske, ki nam ni mar, če pred sabo nosite ''one pack'' ali ''six pack''. Še vedno obstajamo ženske, katere privlačijo razgledani moški, tisti, ki se znajdejo v življenju, tisti pristni in zdravega duha. Tako kot moški še vedno radi vidite žensko v kuhinji, tako ženske rade vidimo moškega, ki zna zamenjati žarnico, sestaviti pohištvo, popraviti avto … moškega, ki se znajde v delu, ki so ga obvladali vsi moški predniki, ma celoten moški svet rojen pred njim. Kaj naj s hodečo lepoto, molčečim mozgom in nespretnim parom rok?

Ne mečem vas vse v isti koš, kapo dol svetlim izjemam, ki ste žal v vedno manjšem številu. Nočem užaliti bilo koga in se zavedam, da so okusi različni. Nekako želim samo vplivati na tiste, ki so si dovolili potlačitev samega sebe in se zlili z okolico, večino. Vrnite se k sebi! Ne zavračajte se, ne zaničujte se, ne primerjajte se in ne bodite kot vsi ostali.

Še obstajamo ženske, katerim več pomeni objem, poljub, razumevanje, spoštovanje in doza svobode. Še obstajamo ženske, katerim pomeni več duševno zadovoljstvo, kot pa materialno. Še obstajamo ženske, katerim več pomeni razgledanost partnerja, kot do potankosti urejen videz.

Ne spreminjajte se, ker boste privlačili ravno nasprotno. Vse tisto, kar vas v resnici ne privlači. Ne pripeljite se do postavljanja zgoraj omenjenega vprašanja, samemu sebi. Bodite sproščeni in samozavestni, ker to je privlačno in abnormalno sexy. Jasno razjasnite vaše cilje, kaj v resnici želite in kaj ne želite (najboljše, da to storite, ko ste sami). Začnite z manjšimi in jih čez čas stopnjujte. Ampak sledite svojim ciljem in ne ciljem okolice oz. še slabše, zahtevam okolice. Resnično mi je žal nekaterih moških, ki so iz pravega moškega postali ženska, družbena, svetovna marioneta.

Sledite življenjskemu modelu, ki ni samo teoretsko podkovan, pač pa je izvedljiv v praksi. Okoli sebe si uredi življenje, ki je po tvojem okusu, resnično tvojem. To ni lahka naloga, ta naloga zahteva ogromno energije, truda, časa, dvigov in padcev. Spremeni vse, kar meniš, da je potrebno spremeniti in ne ruši tistega, kar ti odgovarja. Vedi, da sam ne moreš nuditi popolnosti, zato je ne zahtevaj od drugih. 


Pisala sem v imenu žensk, seveda ne vseh. Absolutno se strinjam, da bi se morale zgoraj napisanega držati tudi me, ženske. Manj vlaganja v sebe, zaradi potreb po ustrezanju okolici in več razdajanja za druge, manj nerganja, manj fasade, manj zahtevanja nemogočega od nasprotnega spola, ipd. Ko bodo ljudje začeli zračiti lastno energijo in se znebili mask, se bo privlačilo tisto, kar se v resnici privlači in sorodne duše, ki si pripadajo, a so trenutno ločene, se bodo našle. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Muffini

Zakaj se pozabite smejati?

Pita sirnica